Omschrijving
Twee onder een kap woning Buytenhof
Buytenhof: 28 T/M 37
DE LUXE VAN HALFVRIJSTAAND WONEN
Het is nét die woningupgrade waar veel woningkopers van dromen: een twee-onder-een-kapwoning. Halfvrijstaand wonen. Meer ruimte. Meer privacy. Ook die mogelijkheid bestaat in Buyten. Maar liefst drie slaapkamers heb je standaard al tot je beschikking.
Stijlvolle woningen zijn het, twee aan twee. Hoog ook, met een nok die tot 11 meter hoogte reikt. Daarmee is meteen de ruimte binnenin verklaard. De woonkamer met de open keuken is 48 m2 groot. Van de drie slaapkamers op de eerste etage zijn er twee extra ruim. Ook de badkamer biedt alle gelegenheid om er een privé-wellness van te maken.
En dan is er ook nog een tweede verdieping. Die is verrassend groot, zodat je daar je eigen ideeën voor de indeling op kunt loslaten. Voor een aparte ‘werkplek’ voor de warmtepomp is al gezorgd. Aan weerszijden van de tweekappers staan de vergrootte berging. Ruim genoeg voor een stel fietsen, het tuingereedschap en andere zaken.
KENMERKEN
• Ruime kavels vanaf 339 m2, woonoppervlakte van 147 m2
• Woonkamer met open keuken van 48 m2
• Hoofdslaapkamer van bijna 20 m2, twee extra slaapkamers, vrij indeelbare zolder
• Complete badkamer met tegel- en sanitairpakket
• Energiezuinige woning door warmtepomp
• Systeem voor vloerverwarming en passieve koeling in de woon- en slaapkamers
• Weinig onderhoud door gebruik hoogwaardige materialen
• Eigen vergrootte berging
OPTIES
• Uitbouw van 1,20 of 2,40 meter mogelijk
• Dakkapel of dakraam
• Berging samenvoegen met woonkamer
• Openslaande deuren
• Keuze uit sanitair en tegelpakketten
• Elektrapunten toevoegen of verplaatsen
• Zonnepanelen
DUURZAAMHEID EN ENERGIE
Met een heel scala aan maatregelen zorgen we ervoor dat je je nú - en ook later niet - geen zorgen hoeft te maken over de energierekening. De klimaatinstallaties van alle woningen in Buyten zijn gebaseerd op het concept van Klimaatgarant.
Dat betekent: maximaal comfort, minimaal energieverbruik - en dus lagere woonlasten.
Warmte uit de grond
Maar hoe kom je nu aan warmte voor de verwarming van je huis en voor het warme water om te douchen? Die warmte halen we uit de grond, met een WKO-systeem: warmte- en koude-opslag. Het enige wat ervoor nodig is om de woning te verwarmen is een warmtepomp en elektriciteit. Die pomp houdt het ‘s winters niet alleen
aangenaam warm in huis, je kunt in de zomer ook koelen.
Mmm... vloerverwarming!
Dat gebeurt via vloerverwarming en -passieve koeling. Daardoor ben je verzekerd van een aangenaam binnenklimaat met een constante temperatuur in huis. De elektriciteit die nodig is om de warmtepomp te laten verwarmen en warm water te maken zou je eventueel zelf kunnen opwekken door optioneel zonnepanelen op
het dak te plaatsen. Daar is in het ontwerp trouwens al slim rekening mee gehouden. De kleur dakpan laat de zonnepanelen visueel bijna verdwijnen. Aan de verwarming met de warmtepomp heb je geen omkijken.
Ook letterlijk niet. Stel de thermostaat in op de temperatuur die je comfortabel vindt en laat ‘m daar op staan. Via vloerverwarming gaan veranderingen in temperatuur immers heel langzaam.
Wat kost investeren in duurzaamheid?
Afhankelijk van de keuze die je maakt, koop óf huur je de warmtepompinstallatie. Bij aankoop van een twee-onder-een-kap type Buytenhof is de warmtepomp al inbegrepen in de prijs. Voor het onderhoud
maak je zelf elk jaar een afspraak met een installateur.
Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat.
Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.