Verkoopmakelaar

Met het hoofd koel
en het hart warm

Met het hoofd koel en het hart warm

Het verkopen van jouw huis is een belangrijke gebeurtenis. Hoe pak je dit aan? De meeste verkopers kiezen ervoor om een verkopend makelaar in te schakelen. Het gaat om grote bedragen en grote belangen. Vaak ben je als eigenaar (of erfgenaam) ook emotioneel betrokken bij de verkoop van een huis. En dat kost jou niet alleen veel spanning en energie, maar uiteindelijk vaak ook geld.

Wij hebben maar 1 doel en dat is hetzelfde als dat van jou: maximaal resultaat, zonder dat dit onnodig veel geld en zorgen kost.

VERKOOPSTRATEGIE

EEN DOORDACHTE

VERKOOPSTRATEGIE

Een goede waardebepaling is essentieel. Na het inventariseren van de marktprijzen en recente transacties in de omgeving komen we met een onderbouwd advies over de realistisch geschatte opbrengst bij verkoop. Daarna brengen we de verkoopkansen in kaart met de voorselectie-tool en bepalen we samen de uiteindelijke start-vraagprijs.

WONINGPRESENTATIE

DE ALLERBESTE

WONINGPRESENTATIE

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Daarom zetten we al het nodige in om uw woning optimaal te presenteren. Denk aan een video’s, uitgebreide fotoshoot, virtuele plattegronden, een 3D model en een eigen website van de woning.

VOORBEREIDING

UITGEBREIDE VERKOOP

VOORBEREIDING

Wij werken paperless! Jouw complete dossier, van afspraken tot plattegronden, is digitaal. Alle stukken zijn daardoor 24/7 beschikbaar. Daarnaast kan je middels het klantenportal Move.nl direct meekijken met de makelaar en informeren wij je over afspraken.

ZICHTBAARHEID CREËREN

MAXIMALE

ZICHTBAARHEID CREËREN

Gezien worden door potentiële kopers. Schieland Borsboom gelooft in een creatieve aanpak en zet een groot deel standaard in voor jouw woning. Het andere deel is maatwerk en wordt afgestemd op jouw huis, budget en jouw wensen. Voor ons eigen Team Marketing is, zoals dat heet, the sky the limit.

TAXATIERAPPORT

OFFICIEEL

TAXATIERAPPORT

Omdat wij jouw adviseur zijn voor de verkoop van het huis, mogen wij geen taxatierapport opstellen voor de financieringsaanvraag van het huis. Dit taxatierapport moet door een onafhankelijke taxateur worden opgesteld. Wij kunnen je wel adviseren omtrent een goede en onafhankelijke taxateur, die voor jou tegen een gunstig tarief een taxatierapport opmaakt voor de financieringsaanvraag.

BEZICHTIGINGEN

PROFESSIONELE

BEZICHTIGINGEN

Bij het inplannen van bezichtigingen kan het in jouw voordeel zijn om geïnteresseerde op één dag te laten komen. We organiseren hiervoor een Premièredag of Open Deuren Dag. Met bijvoorbeeld twee makelaars tegelijk lukt het dan om iedereen persoonlijk te woord te staan, je hoeft maar 1 keer op te ruimen en we kunnen eventuele biedingen centraliseren.

ONDERHANDELINGEN

SLIMME

ONDERHANDELINGEN

Wij weten precies hoe dit onderhandelingsproces verloopt en kunnen in grote mate inschatten welke reactie van de tegenpartij volgt op onze onderhandelingsstrategie. Tijdens het onderhandelingstraject hebben wij intensief contact met jou en begeleiden en adviseren wij je bij iedere stap. Net zolang totdat jij een tevreden verkoper bent.

AFHANDELING

KWALITATIEVE

AFHANDELING

Na een succesvolle onderhandeling stellen wij de voorlopige koopakte op. Als alle handtekeningen zijn gezet en de 3 dagen bedenktijd zijn verstreken is de koopovereenkomst gesloten. Hierna volgt het traject met de notaris, de eindinspectie van jouw woning en de officiële overdracht waarbij wij je stap voor stap begeleiden.

swipe-right
Gratis <strong>Open Taxatie Dag</strong> Gratis <strong>Open Taxatie Dag</strong>

Tip!

Gratis Open Taxatie Dag

Ben jij ook zo benieuwd wat jouw huis nu waard is? Maak dan gebruik van een gratis waardebepaling tijdens onze Open Taxatie Dagen!

Iedere zaterdag, gedurende de hele maand, komen wij bij jou langs om (binnen 20 minuten) de waarde van jouw woning in de huidige markt te bepalen!

Wat u ook gaat doen met de waarde: doe er uw voordeel mee!

Reviews

Beoordeel zelf of wij de beste
verkoopmakelaar
voor je zijn

quotes

Onze makelaar Herman was een geschenk. Als het even tegenzat en we bezorgd waren onzerzijds , was hij altijd bereikbaar of belde terug om ons gerust te stellen. Wij hebben… Lees meer

Anoniem
Albert Schweitzersingel 23
9 rating
quotes

Het contact met de makelaar verliep super, personeel altijd vriendelijk en er werd direct gereageerd en snel geschakeld. Ondanks de overspannen kopersmarkt en het hele Corona probleem heeft de makelaar… Lees meer

Anoniem
Graaf Lodewijkstraat 41
9.5 rating
quotes

Al voor de tweede keer heeft Schieland Borsboom mij als aankoopmakelaar geholpen bij een woning. Beide keren haalde de makelaar de woning binnen al bij de eerste keer binnen, hij… Lees meer

Anoniem
Hartschelp 28
10 rating
quotes

Vanaf het begin een hele prettige samenwerking met de heer Van Herk. Goed bereikbaar, veel kennis, sturing daar waar het nodig is en de rust zelve als het voor ons… Lees meer

Dhr. Nils Den Herder
Judith Leysterlaan 13
10 rating
quotes

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Perfect geholpen. Goede communicatie zelfs na werktijd. Dus zeer tevreden. Martijn Waaijers zeer zeker aan te bevelen. Lees meer

Anoniem
Klinckaertschans 1
10 rating
quotes

Het is ons gelukt om in een overspannen periode, in een gewilde wijk in Rotterdam een huis te kopen. En ook nog eens de ideale woning voor mij. Dus missie… Lees meer

Anoniem
Margrietstraat 14 a
9.8 rating
quotes

Onze makelaar was uitstekend bereikbaar. Ofwel direct via de telefoon, en anders werd binnen een paar uur al gereageerd op een app. We werden goed begeleid tijdens eerdere bezichtigingen en… Lees meer

Anoniem
Noordeloosstraat 89
10 rating
quotes

Een top makelaar. Heel fijn contact en goed bereikbaar. Erg deskundig waardoor ik mij beschermd heb gevoeld met deze aankoop. Een aanrader dus! Lees meer

Anoniem
Straatweg 206
9 rating
quotes

Totally recommend Martijn from Schieland Borsboom. We had some issues with the first broker and they took our complaint seriously and changed the agent immediately. Martijn has been very attentive,… Lees meer

Anoniem
Terracottastraat 59
10 rating

HET
HOOFD KOEL
& HET HART
WARM

Daarom <strong>Schieland Borsboom</strong> NVM Makelaars

Voor iedereen

Daarom Schieland Borsboom NVM Makelaars

Sinds 1980 is Schieland Borsboom een begrip in actief makelaarsland. Dat blijkt ook uit de brede regio waarin wij ons bevinden Den Haag / Haaglanden, Zoetermeer, Delft, Leiden, Lansingerland en Rotterdam / Rijnmond.

Ons team staat van maandag t/m zaterdag voor u klaar. Vanuit onze visie ‘Het hoofd koel en het hart warm’ leveren wij uitsluitend topservice op maat. Niet alleen voor de happy few, maar voor iedereen!

Contact

Nog niet overtuigd?
Kom vrijblijvend een kopje koffie drinken

Maak een afspraak

WAAR KUNNEN WIJ MEE HELPEN?

Stel hier uw vraag

Privacy verklaring*
Privacy verklaring*
Privacyverklaring*
*
Privacyverklaring*
*
Privacy verklaring*
Ik heb interesse in*
Privacy verklaring*
Hoe wil je het gesprek?*
E-mailadres*
Privacy verklaring*
Privacy verklaring*
Privacy verklaring*